Gezondheid

Gezondheidsbeurs 2018 terugblik

Green Challenge was bij de 11e editie van de Gezondheidsbeurs aanwezig om zo alle ins en outs te horen, proeven en ondervinden voor dit jaar.

Bij de Gezondheidsbeurs kun je weer genieten van 50 bekende inspirerende sprekers die jouw voorzien van informatie over je gezondheid. Zo kom je bijvoorbeeld alles te weten over gezonde voeding, beweging, therapieën, stressvrij leven, psyche, bewustzijn en kun je een live-cooking theater bijwonen van Mathijs Vrieze.

Er zijn in totaal 150 leerzame presentaties en 325 exposanten. Gemiddeld heeft de gezondheidsbeurs 45.000 bezoekers per jaar. De beurs is van 1 t/m 4 februari in de jaarbeurs in Utrecht.

Ook dit jaar was er een allergiebeurs met presentaties. Voor de mensen met een allergie is er voldoende eetgelegenheden waar ze hapje kunnen benuttigen. Daar word ik blij van! Natuurlijk blijft altijd oppassen voor kruisbesmetting en altijd navragen bij twijfel.

Je hebt ontzettend veel activiteiten. Zo kun je testen je risico op slaapapneu, genieten van een verzorgingsmanicure, je huid analyseren met een scanner, licht therapie ervaren, lekkere smoothies proberen, je geluk testen, je figuur analyseren, je eigen facial scrub maken en nog veel meer.

Mijn tips voor wanneer je dit weekend nog de beurs gaat bezoeken:

  • De massage bij Thaiboost is een aanrader, ik verliet de stand met een big smile en als herboren!
  • Meedoen met de hoelahoep workshop superleuk!
  • Laat je testen voor allergieën.
  • De presentatie van Fajah Lourens over motivatie was krachtig.
  • Proef Chokbites bij Fleur (Pleasure without guilt) want het is suikervrij 🙂 Ik nam een courgette brownie.
  • Meedoen met de hoelahoep workshop superleuk!
  • Presentatie bijwonen van Emmely Jacobs over Dagelijks in je kracht staan waarbij ze afsluit met een meditatie waar je zen van wordt.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.