WAT IS POWERWALKING?

Power Walking is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Power Walking is geen hardlopen. Uit testen is gebleken dat mensen die Power Walking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!
Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Power Walking is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

POWERWALKINGCLUB VERANDERT JE LEVENSWIJZE

Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, de laatste zwangerschapskilo’s verliezen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

Weinig mensen kunnen 1 uur achter elkaar hardlopen maar wel 1 uur Power Walken terwijl het calorieverbruik bijna hetzelfde is. Degenen die ongetraind starten met hardlopen houden het vaak maar 5 minuten vol. Als ze wel 1 uur willen hardlopen dan moet hier vaak een heel jaar voor getraind worden.

Voordelen

  • Laagdrempelig
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Goed voor hart- en bloedvaten
  • Versterkt de spieren
  • Kan diabetes type 2 verlagen
  • Genieten van de buitenlucht
  • Sociale verbinding
  • Helpt het lichaamsgewicht gezond te houden

Verzamel en startpunt

Bij ingang van de Jumbo Detroitpad 1, Almere buiten

 

Neem nu een gratis proefles om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken.

Meld je aan door het onderstaande link te klikken.

Direct aanmelden bij Powerwalkingclub Almere Buiten